Produkter for aavin melk eksport (6)

Myseproteinkonsentrat 80%

Myseproteinkonsentrat 80%

Konsentrert melkepulver (MPC) er et konsentrert melkepulver som vanligvis inneholder 80 % melkeprotein. Det produseres av fersk og pasteurisert skummet melk gjennom filtrering og spraytørking. Forholdet mellom høy proteinkonsentrasjon og lav laktoseinnhold gjør at dette produktet er mye brukt i produksjon av lavkarbo matvarer og proteinberikede drikker. Det kan også tilsettes blant annet i bakverk, desserter, dyrefôr, melkedrikker, sauser og oster.
Hirsemel 1000g vivio

Hirsemel 1000g vivio

Hirsemehl består av malte hirsefrø - en av de eldste kornsortene med mange helsefordeler. Proso er et glutenfritt og basisdannende korn, som gjenoppretter kroppens naturlige syre-base-balanse, renser den, bekjemper frie radikaler og sopp. Melet er lett fordøyelig, allergivennlig, har en lett nøtteaktig ettersmak og er billigere enn andre produkter i "Super Foods"-gruppen. Det er en kilde til fiber, magnesium, umettede fettsyrer, sink, jern og B-vitaminer. Hirsemehl er en ekte injeksjon av nyttige stoffer og en solid avgiftning for kroppen. Hirsemehl er også en rik kilde til fiber, som i dag er kjent som et produktbærer, da det regulerer fordøyelsessystemet og positivt påvirker stabiliseringen av blodsukkernivået. Alt dette fører til en følelse av metthet og mindre trang. %*RWS - Referanseverdi Mat &nbsp; <strong> Bruk </strong> Hirsemehl kan brukes til å...
Melkeproteinkonsentrat 80% (MPC)

Melkeproteinkonsentrat 80% (MPC)

Melkeprotein konsentrat (MPC) er et høyt konsentrert melkepulver som vanligvis inneholder 80 % melkeprotein. Det er laget av fersk, pasteurisert skummet melk gjennom en prosess med filtrering, fordamping og spraytørking. MPC er kjent for sine eksepsjonelle egenskaper innen skumming, teksturering, vannbinding og koagulering. Den utmerker seg med sitt høye næringsinnhold takket være den høye konsentrasjonen av protein. Den har en holdbarhet på 24 måneder og er tilgjengelig i 25 kg sekker og Big Bags. MPC er et levedyktig alternativ til helmelkspulver eller skummet melkepulver, og tilbyr sammenlignbare proteinnivåer.
Helmelkpulver (FCMP)

Helmelkpulver (FCMP)

Helmelkpulver er et melkeprodukt laget ved å fordampe fersk, pasteurisert helmelk. Produktet kalles også helmelkpulver avhengig av region. Helmelkpulver har mange bruksområder i næringsmiddelindustrien. Det brukes hovedsakelig i godteriproduksjon, sjokolade og iskrem, samt i bakeriindustrien. Det brukes også i produksjon av frosne matvarer, melkebaserte drikker, hurtigsupper, osv.
Sur myse (AWP)

Sur myse (AWP)

Surmelkpulver (AWP) er et biprodukt fra produksjon av ost eller sur kasein. Det produseres ved å tørke fersk myse som er hentet fra myke hvite oster. Mikrobiell fermentering reduserer bruken av melk og omdanner laktose til melkesyre. Surmelkpulver brukes hovedsakelig i produksjonen av ricotta og myseost. Det brukes også som ingrediens i mange bearbeidede matvarer, som brød, kjeks, kjøtt, bakverk og ferdigretter. Surmelkpulver finnes også i sjokolade og konfekt. Produktet som tilbys av Foodcom kan også brukes i produksjon av dyrefôr. Det er et populært økonomisk alternativ til søtt mysepulver i fôring av smågriser. Surmelkpulver brukes også i melkefrie alternativer med lav pH.
Kikertermel 1000g

Kikertermel 1000g

Kikerter er kikerter eller hårkikerter, og de tilhører en gruppe belgfrukter. Kikerter er en utmerket kilde til protein og nødvendige aminosyrer, og kan derfor erstatte kjøtt. De er en kilde til komplekse karbohydrater og fiber. Kikerter gir kroppen ulike vitaminer og mineraler, inkludert betydelige mengder fosfor, vitamin B9, jern, sink, magnesium og kalium. De inneholder også umettede fettsyrer. Kikerter er kalorifattige og har en lav glykemisk indeks, og fiberen de inneholder bidrar til å redusere nivåene av triglyserider og "dårlig" kolesterol. Kikerter er spesielt verdsatt av veganere og personer med allergier. Kikertermel er laget av belgfruktene og er derfor preget av et unikt proteininnhold, mens smaken ligner på umami. Den glykemiske indeksen til dette melet er nesten halvparten så mye som hvete og bare 35.